ŽIVOT NA VAGI / Ivan Krolo za RTL.hr o prehrani i kilogramima: 'Bilo je teških trenutaka, ali moraš vjerovati u sebe'

Image
Foto: RTL

Ivan Krolo spremio je zdravi recept i pritom ispričao sve o prehrani i fitnessu

30.8.2023.
14:57
RTL
VOYO logo

Ivan Krolo, prvi pobjednik showa 'Život na vagi', za RTL.hr spremio je zdravi recept, a pritom je ispričao sve oko svog iskustva s debljanjem, mršavljenjem, fitnessom i prehranom. Otkrio je kako mu se život promijenio nakon showa, a uz pobjedu, dogodila mu se i ljubav.

"Radim kao trener tenisa, nedavno sam dobio ponudu da se pridružim drugom klubu. Vidjet ćemo što će biti od toga. Tenis stvarno jako volim. Počeo sam prvo s ocem, trenirao sam četiri do pet godina i kada sam bio dijete, svašta me zanimalo pa sam promijenio sto sportova, čak i ragbi. Do 18, 19 godine i tu sam čak igrao za kadetsku juniorsku reprezentaciju. To mi je razdoblje koje mi je najdraže pamtiti i tad sam bio najsretniji", priznao je. Unatoč tome što je sportaš, imao je problema s prekomjernom tjelesnom težinom, no nakon 'Života na vagi' uspio je vratiti se na stare staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Životu na vagi mi je bilo super, volim disciplinu i raspored. Treniranje mi nije bio problem, to mi je bio gušt iako sam imao problema s anksioznosti pa mi je taj show pomogao da se opustim. Da ne razmišljam o glupostima i da se predam treningu. Potpuno sam bio opušten, da mogu ponoviti, ponovio bih opet. Bilo je teških trenutaka, znao bih se izolirati, pogotovo prvih nekoliko tjedana dok se nisam posložio u glavi, a kasnije je sve išlo. Moraš se dati u to, početi vjerovati sebi", rekao je Krolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U showu je pronašao ljubav. Zaljubio se u producenticu showa Ivanu Šimac, a romansa je krenula nedugo nakon završetka snimanja.

"Ne samo da sam uspio smršavjeti nego sam uspio pronaći i djevojku. Prvi dan kad me nazvala, imao sam osjećaj da će to biti to", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek kada je sve završilo odlučio joj se javiti i to je sve nastavilo ići svojim tokom.

Zdravi recept 'pokupite' u videu i pogledajte ostatak intervjua!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emisiju 'Život na vagi' ne propustite od 4.9. na RTL-u, a prvu epizodu gledatelji će moći pogledati i na streaming platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo