konačna odluka poslijepodne / Istekla dvomjesečna zabrana prilaska: Tomaševiću više nije zabranjeno biti blizu supruge

Image
Foto: Scrrenshot/Youtube

Sudac ih je saslušao jer je u ponedjeljak, 11. prosinca, istekla zabrana prilaska župana supruzi u trajanju od dva mjeseca

12.12.2017.
15:08
Scrrenshot/Youtube
VOYO logo

Prekršajni sud u Požegi donio je u utorak iza 14 sati rješenje kojim se ukida prvotno izrečena mjera opreza - zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze Alojzu Tomaševiću supruzi Mari na udaljenosti manjoj od 5 metara, a koja je izrečena rješenjem ovog suda od 6. listopada 2017. godine, piše  24sata.hr.

Župan požeško – slavonski i njegova supruga Mara Tomašević u utorak su se ponovno našli pred Jaroslavom Mahačekom, sucem Prekršajnog suda u Požegi. Sudac ih je saslušao jer je u ponedjeljak, 11. prosinca, istekla zabrana prilaska župana supruzi u trajanju od dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s oboje, on je tražio da se zabrana ukine, a gospođa je bila izričita da se ona produlji. Odluku ću donijeti do poslijepodne", rekao je sudac Mahaček.

Nakon četrdesetak minuta, u pratnji odvjetnika iz zgrade Prekršajnog suda, izašao je Alojz Tomašević. Mara Tomašević ostala je dvadesetak minuta duže u razgovoru sa sucem, pišu 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što će biti odlučeno, ja sam tražila da se mjera produži do daljnjega, točnije - do pravomoćne presude. Sudac je rekao da će na temelju naših zahtjeva donijeti adekvatnu presudu, ja u ovom trenutku ne znam kakva će ona biti", rekla je Mara Tomašević.

Tomaševiću je jučer istekla dvomjesečna zabrana prilaska supruzi, iako Mara Tomašević to smatra pro formom jer je mjeru bilo nemoguće poštovati u zajedničkoj kući u kojoj žive sa sinom i njegovom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike