ISTARSKI OSNOVNOŠKOLCI I MATURANTI OD PONEDJELJKA OPET U ŠKOLAMA: / Ako situacija bude povoljna, uskoro će se im se pridružiti i srednjoškolci

Image

Svi srednjoškolci trebali bi se vratiti u škole 22. veljače ako epidemiološka situacija bude povoljna, što će se vidjeti u tjednu prije planiranog početka nastave

10.2.2021.
16:59
VOYO logo

Istarski Stožer civilne zaštite donio je u srijedu poslijepodne odluku po kojoj se u ponedjeljak, 15. veljače u školske klupe vraćaju svi osnovnoškolci.

Na temelju procjene epidemiološke situacije na području Istarske županije te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola i njihovih osnivača - te županije i gradova Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Pazina, istarski Stožer civilne zaštite donio je odluku da se u ponedjeljak svi osnovnoškolci i maturanti vraćaju u školske klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je u Istarskoj županiji nastava bila organizirana drukčije nego u ostalim županijama jer su u školu išli samo učenici nižih razreda osnovne škole i maturanti, a učenici viših razreda osnovne škole i učenici od prvog do trećeg razreda srednje škole nastavu su pratili online.

Kako navode iz istarskog Stožera civilne zaštite, svi srednjoškolci trebali bi se vratiti u škole 22. veljače ako epidemiološka situacija bude povoljna, što će se vidjeti u tjednu prije planiranog početka nastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike