ZADOBILA LAKE OZLJEDE / Ispovijest supruge HDZ-ovog župana: 'Jednom mi je razbio nos, oko, prijetio da će me ubiti'

'Nasrnuo je na mene, opalio mi nekoliko šamara, počeo me daviti te gurnuo na radijator i na cvijetnjak koji sam srušila', ispričala je Mara Tomašević

4.10.2017.
8:10
VOYO logo

“Došao je kući navečer i s nekim razgovarao na mobitel, na što sam ga upitala: ‘Jel’ te to ona zove?’ Istog trena nasrnuo je na mene, opalio mi nekoliko šamara, počeo me daviti te gurnuo na radijator i na cvijetnjak koji sam srušila. 

Zatim me naganjao po kući, ali sam uspjela pobjeći u sobu i zaključati se. Bili smo sami, jer sin, snaha i njihovo troje djece koji žive s nama nisu bili kod kuće", ispričala je za Jutarnji listMara Tomašević, supruga HDZ-ovog požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića kojeg je prijavila za obiteljsko nasilje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima prof. dr. sc. Željka Glavića, ravnatelja Opće županijske bolnice u Požegi, Mari Tomašević dijagosticirane su lake tjelesne ozlijede. Supruga požeškog-slavonskog župana rekla  je za Jutarnji list kako problemi u obitelji traju zadnje dvije godine.

"Bilo je puno situacija kojima bi me počeo daviti, polupao mi je mobitel, jednom mi je razbio nos, oko, prijetio da će me ubiti", ispričala je Tomašević te rekla kako ranije nije reagirala na njegovo nasilje zbog mišljenja da će njegovo nasilno ponašanje popustiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjela sam razriješiti tu situaciju, rastati se od njega i otići živjeti u stan, ali on to nije prihvaćao, da je kuća u kojoj živimo moja koliko i njegova, a vjerojatno je to činio zbog javnosti kako ne bi imao problema jer je ipak na važnoj funkciji. O svemu tome dva puta sam e-mailom pisala i gospodinu Andreju Plenkoviću, a drugi put sada kad je ponovno izabran za župana. 

Napisala sam da osoba koja je nasilna prema svojoj supruzi ne može vršiti dužnost župana. Nisam dobila nikakav odgovor. Sada se u meni nešto prelomilo i ne želim više skrivati ono što znaju svi u Požegi", ispričala je Tomašević koja je jučer popodne dala iskaz na Prekrašjnom sudu u Požegi, a policajci su joj rekli da je suprug dobio zabranu da joj prilazi na manje od pet metara, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ: 

>> HDZ-ov požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja: njegova supruga noćas zatražila pomoć u bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Policija potvrdila da je župan Tomašević priveden zbog obiteljskog nasilja, Ženska kuća traži njegovu ostavku

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo