rodila se mala kristina / Ispovijest majke koja je rodila iznad Splita: 'Lakše mi je bilo nju u helikopteru, nego prvog sina u bolnici!'

Image
Foto: Dragana Eterović/RTL

'Iskreno lakše mi je bilo nju u helikopteru nego prvog sina u bolnici, ona je došla u sat vremena a njega smo ipak 12 sati čekali'

12.4.2018.
14:03
Dragana Eterović/RTL
VOYO logo

"Probudila sam se u 3:15 s pucanjem vodenjaka i prvim trudovima. Morali smo hitno za Split, a kako je počelo puhati nismo mogli ići gliserom, opcija je bio helikopter", govori za RTL Martina Brtan, majka malene Kristine rođene u helikopteru na letu s Brača u Split.

"Dok smo mi došli do aerodroma, trudovi su se smanjili i u helikopteru nije mogla više čekati i došla je prije par minuta nego smo sletjeli u Split. Iskreno lakše mi je bilo nju u helikopteru nego prvog sina u bolnici, ona je došla u sat vremena a njega smo ipak 12 sati čekali. To je bilo mučenje, a ovo je kratko, slatko i gotovo", rekla nam je presretna majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za posadu helikoptera imao samo riječi hvale.

"Svaka im čast, hvala im puno, ne znam ni kako se zovu, nisam čula ništa od vjetra i helioptera. Puno im se želim zahvaliti što su bili stručni i brzi, svaka čast svima", poručila je u razgovoru za RTL.

Više pogledajte u RTL-u Danas u 18:30!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIŠE:

>> U helikopteru HRZ-a rođena djevojčica: 'Za posadu je bio to najljepši završetak dežurstva'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo