Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
ISPLATI LI SE UGOSTITELJIMA RADITI SAMO ZBOG NAPITAKA ZA VAN? /

'Ovo je jedan psihološki moment, nikako ekonomski'

Kada je u pitanju financiranje poslovnih banaka za premošćivanje trenutačne situacije, predsjednik zadarskog Ceha ugostitelja veli kako to ide sporo

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Prodaja napitaka za van u Hrvatskoj je dopuštena već tjedan dana. Šef zadarskog Ceha ugostitelja, Robert Kovačević, za HTV je odgovorio isplati li se ugostiteljima raditi u takvim uvjetima te što očekuju.

"Ovo je samo jedan psihološki moment, nikako ekonomski. Nemaju svi uvjete za otvoriti lokal na ovakav način. Procjena je bila kako će 20-ak posto ugostitelja zadarskog područja otvoriti svoje lokale", rekao je Kovačević za HTV.

Kovačević ističe da ugostitelji prije svega očekuju jedan financijski plan za ubuduće te dodao kako većina vlasnika restorana i kafića tone.

Kada je u pitanju financiranje poslovnih banaka za premošćivanje trenutačne situacije, predsjednik zadarskog Ceha ugostitelja veli kako to ide sporo. Zaključuje da "perspektiva postoji, ali je pitanje tko će ju dočekati".

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike