ISMIJAVA LI SE KOLINDA ZATO ŠTO JE ŽENA? Bivša premijerka ironična: / 'Je. Izmislili smo što je rekla kada je pozirala za ruski časopis'

Image

Jadranka Kosor je oštro odgovorila i svima koji tvrde da se Predsjednicu ismijava samo zato što je žena

16.9.2019.
12:35
VOYO logo

"Veli Onakojalupapostolu da se prije nije smjelo spominjati Hrvatsku ni pjevati zagorske pjesme. A tek se sprema skakati padobranom", bocnula je Jadranka Kosor predsjednicu, istodobno podsjećajući na teatralno lupanje šakom po stolu Kolinde Grabar-Kitarović, kao i njezin najnoviji gaf kada je o pjesmi s kraja '90-ih govorila kao o popevki iz vremena kada se nije smjela spominjati Hrvatska.

No bivša premijerka nije tu stala te je predsjednicu podbola i njezinim famoznim pričama o jogurtu. "Jasno da se u zlim bezjogurtnim vremenima nije smjela pjevati pjesma koja tada još nije ni nastala. I to pokazuje koliko smo patili i kakvo je olakšanje došlo otkad ona slobodno pjeva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je, kao žena u politici, jasno odgovorila svima koji tvrde da se s Kolindom Grabar-Kitarović sprda samo zato jer je žena.

"Vele da Onakojaskačespadobranom u spirali ismijavanja 'jer je žena'. Je. Jer smo izmislili da je rekla kako s 51 izgleda bolje nego s 20 god. i da je pozirala za ruski ženski modni časopis i da je rekla da se nije smjelo pjevati ono što nije bilo ni skladano."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo