IPAK NIJE BEZVEZE NAJVATRENIJE NAVIJALA: / Kolinda našla novi posao? Moguće je da će raditi s arapskom princezom

Image
Foto: Profimedia

Konačna odluka bit će donesesna 17. srpnja 2020.

10.6.2020.
19:12
Profimedia
VOYO logo

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nakon odlaska s Pantovčaka nije se puno pojavljivala u javnosti, a nije se niti vratila u HDZ, kako su mnogi očekivali.

Prema pisanju Novog lista, bivša hrvatska predsjednica mogla bi postati nova članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj stranici Međunarodnog olimpijskog odbora predloženo je petero kandidata od Izvršnog odbora te organizacije. Maria de la Caridad Colón Ruenes iz Kube, princeza Reema Bandar Al-Saud iz Saudijske Arabije, Battushig Batbold iz Mongolije, slavni atletičar Sebastian Coe iz Velike Britanije te Kolinda Grabar-Kitarović iz Hrvatske.

Thomas Bach, predsjednik MOO-a, kazao je kako bi izborom ovih petero kandidata cijeli olimpijski pokret imao koristi zbog njihovih vještina i stručnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačna odluka bit će donesesna 17. srpnja 2020.

Mateša pozdravio kandidaturu

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša pozdravio je kandidaturu bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Izvršnom odboru Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo zadovoljni samom mogućnošću da bi Hrvatska mogla imati novog predstavnika u MOO-u, nakon bivšeg čelnika HOO-a te aktivnog, a sada počasnog člana MOO-a, Antuna Vrdoljaka, koji je dao ogroman doprinos stvaranju, priznavanju i ugledu Hrvatskog olimpijskog odbora u svijetu. Čestitamo gospođi Kolindi Grabar Kitarović već na samoj kandididaturi, budući da je uvrštena među petero kandidata i kandidatkinja na osobni prijedlog predsjednika MOO-a Thomasa Bacha. Vjerujemo da će članstvom u tom prestižnom tijelu pridonijeti i daljnjoj afirmaciji hrvatskog sporta te zaštiti njegovih interesa. Ovaj čin ujedno je i veliko priznanje hrvatskom sportu", istaknuo je Mateša s dubokim uvjerenjem da će Grabar Kitarović biti izabrana u vodeće tijelo svjetskog olimpizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo