veliki čin / Trojica prijatelja iz Frankfurta do Zmajevca došli biciklom i to sve zbog višeg cilja, kako bi pomogli djeci oboljeloj od malignih bolesti

Image
Foto: RTL

Iza Miljenka, Tomislava i Marka deset je dana pedaliranja i prevaljenih 1400 kilometara.

13.10.2020.
20:20
RTL
VOYO logo

Oni su trojica prijatelja, vođa puta bivši nogometaš, a projekt hvale vrijedan. Što zbog cilja, što zbog njihove vlastite borbe koja je prethodila putu dugom 1500 kilometara.

Stigli su iz Frankfurta do Hrvatske, a dio prikupljenog novca donirali su udruzi koja radi s djecom oboljelih od malignih bolesti. 

Iza Miljenka Mrkonjića, Tomislava Mrkonjića i Marka Marića deset je dana pedaliranja i prevaljenih 1400 kilometara. “Put za Život” inicirao je Miljenko koji je kao dijete obolio od raka limfnih žlijezda.

"Prije desetak godina sam ja obolio raka i prebolio sam ga i zdrav sam i živ, i to je moj motiv", kazao je Miljenko. Rodom iz Imotskog točnije Zmijavaca, a rođen u Njemačkoj, lako se odlučio za rutu od Frankfurta do Imotskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prešli smo Alpe, bili smo na minusu, bili smo na plusu, na vjetru, na kiši, na suhome. I sve smo to prebrodili zato što smo imali podršku dragih ljudi", opisuje put.

Na svom putu humanitarnim donacijama prikupili su oko 13 tisuća eura, a ni kiša, ni snijeg nisu ih zaustavili u misiji. Više pogledajte u prilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo