uporno se ne da / Imamo fotografiju neuhvatljivog Jerryja: Policija je uspjela pronaći bika, a onda im je opet pobjegao!

Za bikom koji je dobio ime Jerry, a koji je pobjegao iz klaonice u Kaštelima, traga se već nekoliko dana

27.10.2019.
10:54
VOYO logo

Policija je sinoć u mjestu Sadine pronašla bika od 650 kilograma koji je u petak pobjegao iz klaonice u Kaštel Starom i obavijestila vlasnika Petra Skeju.

Međutim, tek što su to učinili, bik koji je zbog svoje neuhvatljivosti od milja prozvan Jerry, opet je pobjegao! doznaje RTL. Pretpostavlja se da je krenuo prema Prgometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teškaš koji postaje miljenik javnosti, nakon što je pobjegao iz klaonice očito shvativši što mu se sprema, ušetao je Ivani Klarić u dvorište gdje je posljednji put i viđen.

"Ja sam izašla i pogledala desno, a on kopitom grebe i ja govorim: evo lički medvjed. Nisam znala, to je bilo ogromno nešto. Vratim se u kuću, ja govorim da haluciniram, nešto mi nije jasno – gdje će biti bik, ustvari krava sam mislila. I onda sam zvala susjedu, i kažem joj daj molim te pogledaj kroz prozor je li stvarno meni krava ispred vrata. A u stvari, to je bio bik", ispričala je Ivana Klarić za RTL

Vlasnik klaonice Patar Skejo smatra da je bik vjerojatno shvatio što mu se sprema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valjda kad je osjetio krv i osjetio se ugrožen, on je jednostavno reagirao ovako kako je reagirao. To je velika i masivna životinja, i kad ona krene nju je jako teško obuzdati", kazao je za RTL. 

Za Jerryjem tragaju i policija i lovci, a građane se poziva da mu se ne približavaju. Neki su se čak javili da bi Jerryja udomili. Vlasnik klaonice obećao je da će bika, ukoliko bude uhvaćeni ipak - poštedjeti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo