vrdoljak i hns spremni za nove izbore / 'Imam ozbiljnih indicija da se Petrova prati i da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova prati. Imam ozbiljnih indicija da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci', poručio je Vrdoljak

5.6.2016.
12:43
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"Imamo puno potencijala u Zadru. Vrijeme koje je pred nama dokazat će da je organizacija koju naši ljudi ovdje vode dovoljno kapacitirana i vodstvo je dovoljno dobro da možemo napraviti dobre rezultate, ne zbog stranke, nego zbog građana Zadra i Zadarske županije", poručio je predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak s konferencije za medije u Zadru održane u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a.

"HNS je oduvijek bio stranka rezultata. Iza nas su uvijek stajali rezultat, istina i zdrav razum, bez obzira koliko je u pojedinom trenutku boljelo. I zbog toga smo, između ostaloga, došli poslušati naše kolege u Zadarskoj županiji. Nisam predsjednik koji misli da sve zna, niti uvijek znam najbolje, ali kada spojimo moju poziciju s članstvom koje HNS ima po cijeloj Hrvatskoj, onda znamo najbolje", rekao je Vrdoljak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je da je HNS odmah nakon unutarstranačkih izbora u travnju krenuo u obilazak svojih organizacija i time pokazao kako se ozbiljno može voditi politika, razgovarajući i koordinirajući sadržaje i vizije.

"Da bismo napravili rezultat, moramo razgovarati s našim ljudima, obići naše organizacije, naučiti nešto od njih, ovdje konkretno o stanju u Zadru i Zadarskoj županiji. Želimo vidjeti kako pozitivne primjere koji postoje u županijama koje vode župani iz redova HNS-a preslikati na sredine u kojima je, primjerice, nezaposlenost iznad 20 posto. U Gradu Varaždinu, koji vodi HNS-ov gradonačelnik, stopa nezaposlenosti je ispod europskog prosjeka", rekao je Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HNS

(Foto: HNS)

Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji, Vrdoljak je ponovio da Hrvatska, nažalost, proživljava paralizu svih državnih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam ozbiljnih indicija da se Božu Petrova prati. Imam ozbiljnih indicija da nitko nije vidio nijednu reformu u zadnjih šest mjeseci. Imam ozbiljnih indicija da smo poskupjeli zdravstveno osiguranje. Imam vrlo ozbiljnih indicija da HDZ opet brine o privatnim interesima i svom džepu, a ne o hrvatskim državnim, nacionalnim interesima i imam uvjerenje i indicija da ćemo ih pobijediti na izvanrednim izborima, i popraviti sve što su uništili u zadnjih šest mjeseci. Prvenstveno mislim na milijarde kuna koje smo propustili i na integritet i imidž Hrvatske koji su Vlada Domoljubne koalicije i MOST-a uništili u zadnjih nekoliko mjeseci", poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Zadarske županije Milan Stojanov rekao je da je HNS-ova organizacija na području Zadarske županije spremna za lokalne izbore, a o mogućim koalicijama u pojedinim općinama tek predstoje razgovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo