RTL Danas /

Ilija Radić iz Siska: Plenković pred kamere opet poslao ministra. Je li to nova strategija? Opet sociološki eksperiment?

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Na Danu Sisačko-moslavačke županije, umjesto premijera pred novinare je izašao ministar branitelja. Što se događa?

11.6.2021.
18:51
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Premijera i ministre u Sisku je pratio Ilija Radić. On je na terenu pokušao doznati odgovor na pitanje: Kad će progovoriti Plenković?

"To je vrlo zanimljivo pitanje i novi zanimljivi moment u već godinu dana razmjena uvreda između premijera i predsjednika. U HDZ-u čini se da mijenjaju taktiku jer Plenković… u nekoliko posljednjih prigoda je preskočio novinare i poslao pred TV kamere suradnike iz stranke ili ministre", kazao je Ilija Radić za RTL Danas i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema onome što sam saznao iz Vlade, a to je daleko od službene potvrde ili komunikacije, je da je Andrej Plenković ciljano odlučio povući se na neko vrijeme i ne odgovarati na uvrede i na ono što on naziva uvredama i što dolazi od Milanovića."

Radić je u tom kontekstu podsjetio na intervju za RTL kada je premijer pokušao opravdati napad na komercijalne medije, kada je pipkao RTL-ovu spužvicu i rekao da je to bio "eksperiment da vidi kakva će biti reakcija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje nam pomisliti da bi ovo mogao biti novi sociološki eksperiment Plenkovića", naveo je jedan od potencijalnih odgovora na ovakvu situaciju, ali:

"Možda nas i iznenadi i ipak progovori narednih dana."

Radić je rekao da je premijer Plenković danas ipak govorio na Danu Sisačko-moslavačke županije, ali isključivo o stvarima poput obnove.

Cijelo javljanje Ilije Radića iz Siska pogledajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo