NEMILOSRDNI OBRAČUN / Ibrahim preživio Hureminu zasjedu!

Image
Foto: RTL

Iako je optužila Ibrahim-pašu da je izdao sultana, Hurem mu ponudi sporazum - predloži mu da vrati pečat, odustane od svih dužnosti i svojevoljno napusti dvor, a ona će mu se zauzvrat smilovati i ostaviti na životu.

18.3.2013.
15:35
RTL
VOYO logo

Odbivši sporazum s Hurem, Ibrahim-paša se ponovno nađe u njezinoj nemilosti! No sada je sultanova supruga odlučila upotrijebiti nadmoć, silu i znanje baratanja mačem kako bi dokrajčila svog najgoreg neprijatelja!

Image
Foto: RTL

Iako je optužila Ibrahim-pašu da je izdao sultana, Hurem mu ponudi sporazum - predloži mu da vrati pečat, odustane od svih dužnosti i svojevoljno napusti dvor, a ona će mu se zauzvrat smilovati i ostaviti na životu. Ibrahim-paša i to odbije, zbog čega ga ona ostavi u nemilosti nepoznatih plaćenika čija je zadaća dokrajčiti velikog vezira! Međutim, iako teško ranjen, Ibrahim se iz Huremine zasjede izvuče živ…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Mahidevran je uvjerena da je Tašlidžali Huremin doušnik. Kako bi maknuo sumnju sa sebe, Tašlidžali joj prizna da pismo koje je netom spalio pripada Mihrimah, kćeri sultanije Hurem s kojom se u posljednje vrijeme sve češće viđa. Mustafa naredi da se Diana baci u tamnicu zbog sumnje za izdaju i špijunažu, a slabo zdravstveno stanje Mehmetove miljenice zabrinjava Mihrimah.

Image
Foto: RTL

Rat između Hurem i Ibrahima postane još otvoreniji i nemilosrdniji. Iako je preživio Hureminu zasjedu, veliki vezir je postao ranjiviji nego ikad prije. No pitanje je što će Sulejman reći na sve to? Ne propustite pogledati novu epizodu "SulejmanaVeličanstvenog", večeras, u ponedjeljak,18. ožujka, u 21sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo