zadovoljni sastankom / Iako svi govore da je u Ogulinu bilo žestoko, SDP-ovci demantirali velike konflikte: 'Tko je očekivao da će ovdje biti krvi, možda je razočaran'

Image
Foto: Vijesti.hr

'Mi imamo pravo u SDP-u iznositi različita mišljenja ali to ne znači da rušimo vodstvo. Tko je očekivao da će ovdje biti krvi, možda je razočaran', rekao je Ranko Ostojić nakon sastanka u Ogulinu

14.1.2018.
15:35
Vijesti.hr
VOYO logo

Vodeći ljudi duboko podijeljenog SDP-a, Predsjedništva i stranačkog Kluba zastupnika, u subotu kasno poslije podne na dvodnevnom team-bulidingu u Ogulinu u kontekstu najnižeg rejtinga u zadnje tri godine, otpočeli su raspravu o unutarstranačkim odnosima, ali i planu aktivnosti za ovu godinu s ciljem podizanja ugleda i utjecaja stranke u javnosti. 

Davor Bernardić demantirao je medijske natpise koji su jučer i danas kolali javnim prostorom i u kojima se navodi kako je rasprava bila prilično žustra, s puno vike i sukoba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo vike ni ultimatuma, to moram demantirati i ja odlazim sa ovog sastanka zadovoljan. Promjena radnog zakonodavstva, osiguranje boljeg i povoljnijeg stanovanja i lakši dolazak do krova nad glavom naši su glavni planovi za mlade i to ćemo ponuditi u razdoblju pred nama .Ovo je bio konstruktivan razgovor i neću dopustiti da nitko ruši rejting stranke u sljedećoj godini. Odlazim zadovoljan s ovog sastanka iz Ogulina", zaključio je predsjednik stranke. 

Slično je potvrdio i njegov stranački kolega Ranko Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo pravo u SDP-u iznositi različita mišljenja ali to ne znači da rušimo vodstvo. Tko je očekivao da će ovdje biti krvi, možda je razočaran", zaključio je Ostojić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo