I PETRINA TRAŽI OSTAVKE: / "Predsjednica se tri puta zaigrala i izletila, a premijerova politička snaga je ravna nuli"

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
11.2.2016.
8:58
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Saborski zastupnik Stipe Petrina oštro je napao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović ponovno joj spočitavajući što je ostala nasamo s Božom Petrovim tijekom konzultacija sa strankama nakon izbora, potom "pokušaj rušenja Sabora" te odluku o smjeni Lozančića, piše HRT.

"Predsjednica se već treći put debelo izletila. Prvi put kad je ostala nasamo s Petrovim kad su bile konzultacije čime je prekršila zakon i civilizirano ponašanje. Drugi put se zaigrala i izletila kad je pokušala raspustiti Sabor i imenovati tehničku Vladu suprotno Ustavu i Poslovniku o radu Hrvatskog sabora i sada se jako razigrala i istrčala i mislim da je ovo sasvim dovoljan razlog da podnese ostavku, jer nedopustivo je u jednoj civiliziranoj zemlji da predsjednici plaća rođendanske poslove osoba koja je predmet obavještajnog istraživanja, obavještajnih službi u zemlji u kojoj je ona predsjednica. Dakle, ako netko treba podnijet ostavku, onda je to predsjednica", analizirao je Stipe Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Orešković za sobom vuče goleme sudske sporove"

Petrina nije štedio ni premijera Tihomira Oreškovića. Među ostalim, rekao je da bi trebao biti svjetan da su njegova politička snaga i moć nula.

"I premijer se razigrao. Došao je tko zna odakle, a za njim se u kompanijama vuku golemi sudski sporovi. Njemu je namijenjena uloga da odigra jednu rolu za koju će pretpostavljam dobiti neki honorar. Trebao bi agitirati za raspuštanje Sabora i osnovati stranku te se kandidirati", kazao je Petrina za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'NEMA NADZORA NAD SOA-OM': /

Tuđmanov šef UNS-a komentirao smjenu Lozančića

Image
'NEMA NADZORA NAD SOA-OM': /

Tuđmanov šef UNS-a komentirao smjenu Lozančića

SUKOB PETROVA I PREDSJEDNICE: “Protiv sam smjene Lozančića, ne vidim razlog za to”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo