I PETEK ŽELI BITI GRADONAČELNIK; Otvorio mobilni ured u kombiju hitne pomoći: / 'Zagreb je trenutno bombonijera iz koje se časte mnogi'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nezavisni zagrebački zastupnik Renato Petek istaknuo je kandidaturu za gradonačelnika te rashodovano vozilo hitne pomoći pretvorio u mobilni ured u kojem će primati građane

23.10.2020.
13:59
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek najavio je u petak je u kombi vozilu bivše Hitne pomoći, u kojem će imati pokretni ured i biti na raspolaganju Zagrepčanima, kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. "Ovo je logotip Hitne pomoći za Grad Zagreb, naravno u političkom smislu. Nadam se da će građani dobro prihvatiti moje poruke i da ću zadobiti povjerenje njih i partnera s kojima ću krenuti u utrku za gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine", poručio je Petek iz svog pokretnog ureda u kombiju koji je parkirao ispred zagrebačke Gradske uprave.

Image
TOMAŠEVIĆ POTVRDIO DA ŽELI BITI GRADONAČELNIK ZAGREBA I DODAO: /

'Postoji razlog zbog kojeg bi podrška GUP-u naštetila HDZ-u'

Image
TOMAŠEVIĆ POTVRDIO DA ŽELI BITI GRADONAČELNIK ZAGREBA I DODAO: /

'Postoji razlog zbog kojeg bi podrška GUP-u naštetila HDZ-u'

Pojasnio je kako je to vozilo bivše Hitne pomoći koje je trebalo završiti na otpadu, a on ga je oporabio i napravio pokretni ured za prijem građana. S njime će dolaziti na pozive građana kombijem i na "konkretnim problemima tražiti konkretna rješenja". Na njegovoj internetskoj stranici www.renatopetek.hr, koja je danas također puštena u promet, može se vidjeti njegova vizija Grada Zagreba, a idućih dana predstavit će tim s kojim će izaći na izbore te rješenja za ključne gradske probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petek kaže da je otvoren i zainteresiran za suradnju sa svima kojima nije cilj samo smijeniti Milana Bandića, nego i odgovorno i uspješno upravljati Zagrebom. Upozorio je kako je Zagreb, iako ima najveći prirez u Hrvatskoj, najzaduženiji hrvatski grad, što treba promijeniti, kako bi Zagrepčani dobili kvalitetniju uslugu u skladu s novcem koji uplaćuju u gradski proračun. "Grad Zagreb je trenutno bombonijera iz koje se časte mnogi - prijatelji, kumovi, brojni koalicijski partneri - to treba prestati. Vrijeme je za promjene", poručio je Petek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo