maratonska sjednica / I Lovrinović 'fejsa' iz Sabora: 'Opet priče o partizanima i ustašama, tko je veći Hrvat... Tko preživi, pričat će'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Kronično nedostaje vizije i spremnosti da se prihvati ono što je dobro, bez obzira tko predlaže. Dugogodišnje investiranje u podjele sada je dalo bogatu žetvu', proučuje Lovrinović na Facebooku

22.1.2016.
20:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnik Mosta Ivan Lovrinović se na Facebooku osvrnuo na maratonsku sjednicu Sabora na kojoj se izglasava povjerenje Vladi, a koja već sada traje deset sati. 

Image
HDSSB će podržati novu vladu /

Tri zastupnika navodno napuštaju MOST i osnivaju svoj klub: imaju li HDZ i MOST uopće većinu?

Image
HDSSB će podržati novu vladu /

Tri zastupnika navodno napuštaju MOST i osnivaju svoj klub: imaju li HDZ i MOST uopće većinu?

Lovrinović je jedan od onih zastupnika koji je navodno nezadovoljan trenutnim razvojem situacije u Vladi pa s Jurom Martinovićem i Ivanom Mišićem planira osnovati Klub zastupnika. Službene potvrde ove informacije još nema, Lovrinović danas nije htio ništa komentirati, a Martinović je samo kratko rekao kako je to dezinformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrinovićev status na Facebooku prenosimo u cijelosti.

Evo već 10 sati sjedim u Saboru. Beskrajne priče, diskusije, replike... 90 posto što sam čuo nema veze s današnjom temom koja se odnosi na raspravu o povjerenju novoj Vladi RH. Opet priče o partizanima i ustašama, tko je veći Hrvat, tko je pobjednik izbora, tko je više naštetio Hrvatskoj... Kronično nedostaje vizije i spremnosti da se prihvati ono što je dobro, bez obzira tko predlaže. Dugogodišnje investiranje u podjele sada je dalo bogatu žetvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati za ministre zajedno s mandatarom istežu se na stolicama i moraju slušati sve ovo. Koncentracija polako opada kao i oštrina diskusija jer bioritam čini svoje.

Mandatar Orešković je svoje izlaganje naslovio "Prihvatimo izazove" naglasivši da je to prvi put u povijesti da se u Saboru koristila power point prezentacija. Njegovo izlaganje o programu trajalo je samo 20 minuta i vidim da su ljudi očekivali znatno više informacija, mjera i ocjena. Mnogi polažu nadu u njegovo iskustvo u biznisu, a drugi mu upravo to zamjeraju kao nedostatak u ovoj puno široj priči. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrova prozivaju što je 20 posto kandidata za ministre iz okolice Metkovića pa se pojavio i izraz "zavičajna Vlada".

Sve u svemu, puno praznog hoda u radu Sabora, malo pravih riječi i misli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora Reiner procjenjuje da će tek oko 2 poslije pola noći biti glasovanje o novoj Vladi.

Pričati će tko preživi...", napisao je Lovrinović na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo