morbidna poruka /

Hvarski svećenik šokirao reakcijom na vijest o smrti hrvatskog intelektualca: 'Obradovala me vijest da je umro dr. Slavko Goldstein'

Image

Hvarski svećenik Mili Plenković na svom Facebook profilu objavio je poruku koja je šokirala korisnike društvenih mreža

16.9.2017.
17:25
VOYO logo

Hvarski svećenik Mili Plenković na svom Facebook profilu objavio je poruku koja je šokirala ne samo  njegove prijatelje vjernike nego sve korisnike društvenih mreža.

"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako nekoga može obradovati vijest o nečijoj smrti...i to još koga,bez teksta sam", "Meni bude žao i pregaženog psa ili mačke na putu,a kako se onda radovati smrti čovjeka, pa bez obzira na njegova krvna zrnca,pozitivne ili negativne predznake.Ne razumijem...", "Monstruozan komentar! Nadam se da će ovaj komentar doći do ušiju našeg dobrog i jedinog papa Franje! Ne mogu vjerovat?!!?!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakav status govori o pravom stanju hrvatskog društva koje je zadojeno netolerancijom, zatvorenošću, glupošću, neznanjem i ideologijama" ovo je samo dio reakcija na status koji je objavio svećenik Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo