za očuvanje okoliša / Hvaljeni hrvatski proizvod: na ovu genijalnu samoborsku novotariju Zagreb će još morati pričekati

Image
Foto: Facebook

Solarne stanice omogućuju punjenje mobitela i tableta kao i korištenje Wi-Fi mreže koja će biti aktivirana kroz nekoliko dana, a k tome će biti osvijetljene LED rasvjetom

9.3.2017.
11:34
Facebook
VOYO logo

U Gradu Samoboru nedavno su "osvanule" solarne autobusne stanice na dvije najužurbanije lokacije u gradu - u centru grada te Južnom naselju. 

Te stanice omogućuju punjenje mobitela i tableta kao i korištenje Wi-Fi mreže koja će biti aktivirana kroz nekoliko dana, a k tome će biti osvijetljene LED rasvjetom kako bi se znalo o kojoj se stanici radi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o hrvatskom proizvodu koji je inovacija na polju očuvanja okoliša i povećanja kvalitete života, piše Zagreb.info.

Nadalje, osim solarnih autobusnih stanica, Grad Samobor postavio je tri energetski neovisne pametne klupe koje pružaju razne informacije, mogu puniti mobitele i tablete, imaju ugrađen hotspot, a noću služe i kao gradska rasvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da Samobor cvate u raznim novotarijama dokazuje i njihova punionica za električna vozila koju su među prvima postavili, a uskoro će se na području cijeloga grada biti postavljena LED rasvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo