HUMANITARAC IZ ZAGREBA: / Po najvećim vrućinama trčat će od Zagreba do Vira i natrag: 'Želim skupiti novac za djecu'

Image
1.8.2017.
14:48
VOYO logo

37-godišnji Zagrepčanin Marko Kos trči i vozi bicikl za budućnost 300 djece. Ukratko, tako se može opisati novi projekt ovog velikog humanitarca čiji pothvat započinje sutra, 02. kolovoza, a uključuje pet dana trčanja od Zagreba do Vira (65 kilometara), zatim jedan dan odmora, a potom i biciklističku dionicu od Vira preko Paga do Zagreba u 36 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj izazova koji je sam pred sebe postavio ovaj Zagrepčanin prikupljanje je sredstava kako bi se djeci slabijeg imovinskog stanja kupio školski pribor, platila školska užina, pokaz za prijevoz i sve ostalo što je potrebno za normalno i uspješno školovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga ''Mali zmaj'' koju je Marko odabrao za ovaj projekt inače je humanitarna udruga koja pomaže obiteljima slabijeg imovinskog stanja, od potreba odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora, kućanskih paparata. Više o udruzi može se pronaći na web stranici www.malizmaj.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji žele mogu donirati financijska sredstva putem stranice cinipravustvar.hr. Trenutno je za ovaj izazov prikupljeno 2.100,00 kuna. Čini pravu stvar jedinstvena je online društvena platforma koja svakome omogućava da se angažira i jednostavno prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trkačkom ili biciklističkom dijelu mogu se pridružiti svi zainteresirani koji žele na taj način podržati akciju, a u cijeli je projekt uključen i Body Fit i njegov osnivač Ivan Vodopija koji su puno pomogli u pripremi Marka za pothvat i bit će uz njega za vrijeme cijele akcije.

Ovog velikog humanitarca odlučio je podržati i Dinamo, a Marko je uoči puta posjetio i maksimirski stadion gdje se fotografirao s cijelom momčadi Dinama. Igrači i trener zaželjeli su mu sreću u njegovoj misiji i obećali da će njegov pothvat budno pratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo