HTV / 'otkrio recept' za porast gledanosti

Podaci o gledanosti o kojima u posljednje vrijeme izvještava Hrvatska televizija itekako govore u prilog njihovoj kući.

18.1.2011.
18:56
VOYO logo

Središnji HTV-ov Dnevnik koji je u ponedjeljak 17. siječnja uređivao i vodio Zoran Šprajc, bio je najgledanija informativna emisija koju je pratilo 724.000 ljudi ili 17,4 posto ukupne populacije.

Informacija je to koju je iznijela Služba za odnose s javnošću HTV-a, iz koje su se ujedno pohvalili i podacima od dva dana ranije (u petak). Tada je Dnevnik, priopćavaju, pratio isti broj gledatelja kao i u ponedjeljak. Time se, tumače, njihov Dnevnik polako vraća na poziciju najgledanije informativne emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat visoke gledanosti je, smatraju, i postavljanje nove uredničke ekipe. Riječ je o Sandri Križanec i Goranu Brozoviću, piše Večernji list.

"Prvi tjedan u osvježenom ruhu svakako još nije dovoljan da bi se izvlačili dalekosežni zaključci, ali veseli me što smo za početak uspjeli zaustaviti i preokrenuti negativan trend koji je vladao godinama. Povratak sigurno neće biti ni brz ni lak, ali ohrabruje da su gledatelji počeli prepoznavati napore da Dnevnik iz dana u dan bude sve bolji i bolji. Jer oni za svoj novac doista zaslužuju najbolje", izjavio je za Večernjak, pak, jedini stariji član postave Dnevnika Zoran Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo