u kafiću u sesvetama / Htio naručiti još jednu rundu, ali ga konobarica 'nije doživljavala'. Razbio joj mobitel: Dobio 6 mjeseci uvjetno

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Na sudu je rekao da mobitel nije namjerno bacio, nego je bila utakmica i ustao se do šanka pogledati sportski časopis, te je tako slučajno gurnuo mobitel. Osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora

7.11.2023.
8:39
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Muškarac je konobarici razbio mobitel u jednom kafiću u Sesvetama nakon što su on i društvo htjeli naručiti još jednu rundu, ali konobarica se zabavljala s drugim gostom i nije se obazirala.

Proglašen je krivim i osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora zbog “kaznenog djela protiv imovine, oštećenja tuđe stvari”. Konobarica je sa zahtjevom za odštetom od nekoliko stotina eura upućena u privatnu parnicu, piše Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema presudi, sve se dogodilo u kolovozu oko 22 sata u kafiću u Sesvetama. Muškarac je osuđen jer je “snažno bacio na pod mobitel marke Samsung, uslijed čega se isti razbio”.

Na sudu je rekao da mobitel nije namjerno bacio, nego je bila utakmica i ustao se do šanka pogledati sportski časopis, te je tako slučajno gurnuo mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je s kolegama bio na piću i da je igrao Dinamo, pa se on digao do šanka po Sportske novosti da nešto provjeri. Mobitel je bio pokraj njega pa ga je slučajno srušio na pod.

“Te večeri sam popio nekih četiri, pet piva s obzirom da smo bili u kafiću tri sata. Konobarica je u početku sjedila s nama pa smo je počastili s dva piva, ali je otišla drugom gostu. Poslije smo joj mahali da nam donese još jednu rundu, ali nas nije vidjela jer je bila s tim gostom”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
problematični slavonac /

Popio 'čašicu' više, pa napao oca. Izbačen iz kuće, prijeti mu i zatvor: 'Klošaru jedan! Je*em ti mater'

Image
problematični slavonac /

Popio 'čašicu' više, pa napao oca. Izbačen iz kuće, prijeti mu i zatvor: 'Klošaru jedan! Je*em ti mater'

Jedan od njegovih prijatelja potvrdio je da ih konobarica kasnije nije doživljavala, pa je otišao do nje. Vidio je, kaže, da je potom sa šanka pao mobitel.

Gost koji je kasnije sjedio s konobaricom za šankom ispričao je na sudu kako joj je muškarac prišao i prigovorio da je zovu za rundu, ali ona nije reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon toga je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod“, rekao je taj gost.

Sudac je nakon saslušanja svih svjedoka zaključio kako je muškarac “bio revoltiran ponašanjem konobarice u pogledu posluživanja pića, nakon što je u kafić došao taj gost”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svoje nezadovoljstvo činjenicom da njemu i društvu nije cijelo vrijeme dostupna te ih ne poslužuje dinamikom koja im odgovara, ispoljio je tako da je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod”, zaključio je sudac.

Presuda je nepravomoćna i muškarac se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši beskućnik s prosvjeda: 'Ako vidite nekog na cesti, obucite ga i nahranite. Nemojte davati novac, kupit će alkohol ili drogu'

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo