'HTIO JE POTAKNUTI I DRUGE'; Milanović se htio odmah cijepiti, ali on sada nije u planu: / 'Cijepit će se kada to bude moguće'

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

'Uoči današnjeg početka cijepljenja u Hrvatskoj, Ured PRH kontaktirao je jučer Vladu RH i ponovio spremnost predsjednika Milanovića da se odmah cijepi kako bi na isto potaknuo i druge,

27.12.2020.
16:32
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
VOYO logo

Cijepljenje protiv koronavirusa počelo je i Hrvatskoj. Prvi na redu su medicinsko osoblje i rizične skupine, dok mnoge zanima kada će se cijepiti političari i hoće li se uopće odazvati.

Novinari N1 televizije upitali su Ured predsjednika kada će se Zoran Milanović cijepiti i je li dobio poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spasilo je milijune života'

"Predsjednik Milanović smatra kako je cijepljenje protiv koronavirusa važno jer iskustva cijepljenja u prošlosti pokazuju da je cjepivo spasilo milijune života. Uvjeren je da će se cijepiti većina ljudi, pogotovo oni koji su ranjivi i najviše izloženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči današnjeg početka cijepljenja u Hrvatskoj, Ured PRH kontaktirao je jučer Vladu RH i ponovio spremnost predsjednika Milanovića da se odmah cijepi kako bi na isto potaknuo i druge.

Budući da ne raspolaže cjepivom, a plan Vlade RH u ovom trenutku ne predviđa cijepljenje državnih dužnosnika, predsjednik Milanović će se cijepiti kada to bude moguće", odgovorili su s Pantovčaka za N1 televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo