KOCKICE PREPLAVILE GDAŃSK / Hrvatsko-španjolski tulum: 'Dos-dos, Italia Adios!'

Dolaskom navijačkog vlaka i čarter letova iz Hrvatske, naglo se povećao broj navijača u kockastim dresovima u Gdańsku. Atmosfera je fenomenalna - opuštena i prijateljska. Hrvati sa Španjolcima igraju nogomet, pjevaju, slikaju se...

18.6.2012.
16:06
VOYO logo

Ukrcavanje za Gdanjsk počelo je ranom zorom. Hrvati su Poljsku odlučili napasti svim raspoloživim prometalima.

Nekoliko sati uoči utakmice središte poljskog bisera na obali baltičkog mora preplavile su crveno-bijele kockice. Vlak i pet čarter letova doveli su navijačko pojačanje iz Hrvatske sunarodnjacima koji su već prethodnih dana stigli u Gdańsk. Gdanjska dobrodošlica stigla je i od matadora. Španjolsko hrvatsko bratsvo i jedinstvo u Poljskoj jednostavno cvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera je sasvim opuštena, vrlo vesela i možda za nijansu manje 'nabrijana' nego uoči susreta s Italijom. Prijateljski odnosi sa španjolskim navijačima, koji su formirani prethodne noći zajedničkim navijanjem, produbljeni su i na dan utakmice.

Image
Foto: PIXSELL

Španjolci spremno uzvikuju ime Davora Šukera, bilo je i obračuna, ali samo za stolom. Naime, hrvatska ekipa izazvala je španjolsku u stolnom nogometu i treba reći da su Hrvati bili uspješniji. Nadamo se da će ista rasplet navečer biti i na PGE Areni gdje će se ipak igrati veliki nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Najveće simpatije među Hrvatima navijači 'Furije' pokupili su skandiranjem parole - 'Dos-dos, Italia Adios', aludirajući na već poznatu priču o rezultatu koji obje reprezentacije vodi u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo