dolaze samo u knin / Hrvatski ratni vojni invalidi ne dolaze u Zagreb na vojni mimohod 4. kolovoza

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Odluku da HVIDR-a ne sudjeluje na vojnom mimohodu donio je jednoglasno Glavni odbor HVIDR-e na prijedlog Predsjedništva, priopćeno je u petak iz te udruge

24.7.2015.
12:01
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske (HVIDR-a) neće sudjelovati na vojnom mimohodu 4. kolovoza u Zagrebu, povodom 20. obljetnice Vojno redarstvene operacije 'Oluja' već će sudjelovati na obilježavanju 20. obljetnice VRO "Oluja", 5. kolovoza u Kninu, a kao razlog za tu odluku HVIDR-a ističe odnos Vlade prema hrvatskim braniteljima.

Odluku da HVIDR-a ne sudjeluje na vojnom mimohodu donio je jednoglasno Glavni odbor HVIDR-e na prijedlog Predsjedništva, priopćeno je u petak iz te udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knin je jedino ispravno mjesto obilježavanja pobjede u VRO "Oluja" u Kninu, te poziva svoje članstvo, kao i sve hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata da im se pridruže 5. kolovoza u Kninu na obilježavanju 20. obljetnice "Oluje", te na dostojanstven način proslave ovu obljetnicu u Kninu, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik HVIDR-e Josip Đakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo