SLAVLJE DILJEM ZEMLJE /

Hrvatska zakoračila u 2018.: snimili smo spektakularne proslave, vatromete i želje u najluđoj noći

Hrvatski gradovi u Novu godinu ušli su velikim dočecima na otvorenom. Od Dubrovnika, Pule i Zagreba do Osijeka slavilo se uz ples, pjesmu i spektakularni vatromet

1.1.2018.
18:33
VOYO logo

Točno u ponoć stizale su čestikte, prštao je vatromet. A padali su i poljupci. Na prepunom Stradunu noć za pamćenje proveli su i Dubrovčani i njihovi gosti. Uz najljepše želje i najveće hitove rasplesanog Dine Merlina.

Na glavnom zagrebačkom trgu tisuće ljudi Staru godinu ispratili su uz Doris Dragović. A u toj gužvi jedva se uspjelo odbrojati sekunde do ponoći. Točno u ponoć otvarali su se šampanjci. I gledao petominutni vatrometni spektakl, koji se najbolje vidio s Medvednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselo je bilo i na splitskoj Rivi. Za dobru atmosferu se pobrinuo Jole. Palile su se baklje, a do kasnih sati plesali su i stari mladi. Svatko sa svojim željama. U Šibeniku se neumorno plesalo uz Dubiozu Kolektiv. A ludo je bilo i u Puli, gdje su se pjevali najveći hitovi Prljavog kazališta.   

I uz šampanjac čekao vatromet. Sekunde do ponoći glasno su se odbrojavle na riječkom Korzu. Uz vatromet su se donosile novogodišnje odluke, a zaplesao se i valcer. Uz valcer u 2018. uplesali su i Slavonci. Osječani su slavili u središt grada, uz grupu Detour i Zvonka Bogdana. I s istim nadama. Pa nek vatromet dobrih želja obilježi cijelu iduću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo