ususret obljetnici / Hrvatska predsjednica Ured preselila na jug zemlje: posjetila i Dubrovnik gdje je počelo obilježavanje 25. godišnjice akcije Oslobađanje juga Hrvatske

U luci Gruž, gdje se sutra održava središnja svečanost, već je izloženo najbolje od naoružanja hrvatske vojske

28.10.2017.
19:05
VOYO logo

Hrvatska predsjednica koja je Ured preselila na jug zemlje posjetila je Neretvu. Tamo se susrela s uzgajivačima mandarina koji ove godine nemaju problema s plasmanom jer je mandarina slabije rodila, no muku već godinama muče s ruskim embargom. Predsjednica je istaknula kako je o ovom problemu pričala s Vladimirom Putinom. Nije stigla u berbu mandarina, no otkrila je uzgajivačima detalje razgovora s ruskim kolegom. 

Predsjednica je posjetila i Ploče i Metković. Tamo ju je dočekao i Mostov Nikola Grmoja u želji da o aktualnim temama popriča s predsjednicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica se vratila u Dubrovnik gdje je već danas počelo  obilježavanje 25. godišnjice akcije Oslobađanje juga Hrvatske, kojom je deblokiran Dubrovnik i oslobođen okupirani hrvatski teritorij. U luci Gruž, gdje se sutra održava središnja svečanost, već je izloženo najbolje od naoružanja hrvatske vojske.

A pukovnik Eduard Čengija, načelnik stožera 163. brigade HV-a osvrnuo 1. 5. kakda krenuli u opraviju 5300 vojnika neprijatelj nije bio snažniji u ljudstvu ali je bio snažniji u tehnici, međutim usorops gtome mi smo pobjedili, što znači da nije sve u tehnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ uspjeha svih tih našip operacije koje su oslobodiile dubrovački kraj i najvriejdniji resurs koji smo mi imali su ljudi, za razliku od njih. Dakle, naša želja za pobjedom nad agresorom bila je nit vodiljla i motiv da pobjedimo u ovoj borbi", kazao je Čengija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo