Dva dana prije isteka roka obitelj otkrila da je osvojila 200.000 kuna!

Sretni dobitnik premije od 200 tisuća kuna iz Svete Nedelje tek je nakon objave u medijima provjerio srećku Božićne lutrije i samo dva dana prije isteka stigao po dobitak u Hrvatsku lutriju.

14.2.2013.
21:51
VOYO logo

"Dobitna potvrda je čitavo vrijeme bila pored miša kućnog računala i stvarno ne znam zašto nismo prije primijetili i provjerili, ali je nitko nije niti bacio u smeće. Kao da je čekala da bude pronađena', ispričao je djelatnicima Hrvatske lutrije sretni dobitnik iz Svete Nedelje.

Njegovi sretni brojevi izvučeni su još 14. siječnja, a rok za isplatu istječe 15. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rupa' u kućnom budžetu

S obzirom da obitelj iz Svete Nedelje ne stoji baš najbolje s financijama, presretni su što je premija od 200 tisuća kuna završila u njihovim rukama.

U Hrvatskoj lutriji kazali su da je potvrda sa sretnim brojem 0869740 isplaćena dva dana prije isteka roka. Medijima su zahvalili na pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prvi put da se dobitnici lutrije jave u zadnji čas. Potragu za dobitnikom Hrvatska lutrija pokrenula je i u slučaju Uskrsne srećke prije dvije godine kada je sretni dobitnik iz Marije Bistrice u zadnji tren otkrio da u novčaniku nosi srećku vrijednu čak 300 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo