Vinarija Edivo Vina osim po prekrasnom krajoliku Pelješca na kojem se nalazi i vrhunskim vinima, poznata je i po tome što se radi o prvoj podvodnoj, odnosno podmorskoj vinariji u Hrvatskoj. Popularnost iste prešla je granice Lijepe naše pošto se o njoj raspisao i američki Mashable.
Ipak, ne odvija se cijeli proces proizvodnje vina pod morem, pa se tako vino najprije čuva tri mjeseca na tlu, a zatim se pohranjuje u amfore te spušta ispod razine mora gdje se čuva jednu do dvije godine.
Lonely Planet je za ovu jedinstvenu metodu pohrane vina napisao da vinu daje izrazitu aromu borove šume. Iako je propuštanje vode rizik ovakvog načina pohrane, vlasnici su stvorili višestruke mjere opreza kako bi se izbjegla kontaminacija.
Osim plutenog čepa, sve boce zaštićene su s dva sloja gume koje sprječavaju da slana voda uđe u bocu, a same amfore su zaključane unutar kaveza kako bi se spriječila krađa boca.