Hrvatska bi nakon 21 godinu morala biti...?

25.6.2012.
13:18
VOYO logo

Danas se obilježava Dan državnosti. Prošla je 21 godina od kada je Hrvatski sabor donio ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Povodom toga na službenoj facebook stranici Vlada je od građana zatražila da dovrše rečenicu: "Hrvatska bi nakon 21 godinu morala biti..."?

Pozitivni završeci navedene rečenice vrlo su rijetki, točnije gotovo da ih i nema. Time si je Vlada zabila autogol, jer je upravo većina negativnih kometara upućena vladajućima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zemlja mira i blagostanja, gdje svaki radnik dobije zasluženu plaću za svoj rad, umirovljenici da solidno žive sa svojim mirovinama - takva bi trebala biti. Ali naša lijepa Hrvatska je zemlja mafije, lopova, zemlja u kojoj je bolje biti lopov nego pošteni radnik - jadno i žalosno'', jedan je od komentara.

''Ma kao da vas zanima naše mišljenje, vi ćete svejedno po svome...prema dnu'', napisala je jedna gospođa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Trebala bi biti zemlja u kojoj se nacionalni interes gleda ispred interesa pojedinca i moćnika. U kojoj se kriminal tretira kao kriminal (naročito gospodarski), u kojoj politika radi za narod a ne protiv njega, u kojoj se ne rasprodaje nacionalno blago (otoci, zemlja i državne tvrtke), u kojoj radnik može živjeti od svoga rada'', glasi samo jedan u nizu od stotine negativnih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo