HRT / izgubio bizarni spor protiv Petrine!

17.2.2011.
17:17
VOYO logo

"Kada sam vidio njihov 'dokaz' , rekao sam da spomenuta gospođa nije moja supruga. Zamjenik zastupnika HRT-a me je uvjeravao da je to stvarno moja supruga. Morao sam reći sljedeću rečenicu: Ovo što gospodin tvrdi je umobolno! Pa valjda ja znam tko je moja supruga! Kazao sam da ju nikad nisam čuja, ni vidija. A on me sažaljivo pogledao i rekao - da, to je vaša supruga", prepričao nam je Petrina.

Petrina je zatim ustvrdio da je taj brak nevažeći, a sud je optužio da se ponaša posrednički, u romantičnom smislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je sutkinja Jasminka Mrčela, inače kandidat za Državno-sudbeno vijeće koja je već nekoliko puta presudila protiv njega, odbila HRT-ovu tužbu. No, možda je najbitnije to što smo raskrinkali HRT. Čini se da su oni u ono vrijeme imali nekoga tko je potpisivao u tuđe ime potvrdu o posjedovanju TV prijemnika. Stipe je 1987. živio u Primoštenu, a u trenutku potpisivanja je plovio", kazala nam je Iris Kotarac Ukić, pravnica Općine Primošten koja je i inače angažirana u brojnim postupcima koji se vode protiv Petrine, a ovo nije jedini protiv HRT-a koji je dobio.

Iako nam je Petrina kazao da razmišlja o tužbi protiv HRT-a zbog pokretanja postupka bez osnove, Kotarac Ukić kaže kako to možda i nije potrebno, koliko je korisna jedna druga stvar koja je isplivala na ovom suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako preporučujem ljudima koje HRT tuži zbog pretplate da zatraže grafološko vještačenje potpisa na potvrdi o prijemniku! Neka im dokažu da su potpisali! A ovo što se dogodilo Stipi Petrini je protivno Zakonu o obveznim odnosima, netko mu je svojim potpisom stvorio obvezu koja mu je na štetu", kazala je pravnica.

Vezani članak:

arti-201009090536006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo