NA 7. IZVJEŠTAJNO-TEMATSKOJ KONVENCIJI /

Hrelja SDP-ovcima: 'Probudite se! Sad ste samo lijepa uspavana ljepotica!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Među brojnim gostima iz diplomatskog zbora, najveći pljesak oko tisuću delegata Konvencije dobili su veleposlanik Rusije Anvar Azimov i Kine Hu Zhaoming

10.3.2018.
14:49
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Delegate SDP-ove 7. izvještajno-tematske konvencije koja se održava pod sloganom "Sve je na nama" pozdravili su brojni gosti iz partnerskih političkih stranaka, iz Hrvatske i inozemstva, predstavnici diplomatskog zbora, sindikata i udruga civilnog društva, među ostalima predsjednika HSU-a Silvano Hrelja, koji je SDP-ovcima rekao da su sada uspavana ljepotica i pozvao ih da se probude.

"Imate veliki potencijal, ali sada ste lijepa uspavana ljepotica", rekao je Hrelja i na kraju poruičio: "Trnoružice probudi se, princ neće doći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate pažljivo birati svoje prijatelje i koalicijske partnere", kazao je SDP-ovcima Hrelja dok je bivšim ministrima poručio da moraju tri puta više raditi nego tada kako bi pokazali da su bolji nego ovi na vlasti. "Vi mladi SDP-ovci nemate vremena koketirati i kalkulirati, nemate vremena i kontakt s građanima ne možete ostvariti preko Facebooka", savjetovao je SDP-ovce Hrelja.

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš ustvrdila je da živimo u zemlji mitova. "Jedan mit je da imamo stabilnu vladu, jedan da nam je bolje, a jedan mit je da poštujemo ženska i ljudska prava. Oni koji upravljaju ovom zemljom imaju kratkoročne ciljeve i gledaju kratkoročne ideje i kratkoročni probitak," ocijenila je Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mit je i da Hrvatska nema oporbu", istaknula je, dodavši da "Hrvatska ima oporbu koja ima ideju, viziju i cilj kako upravljati, Hrvatska ima oporbu koja govori".

"Hrvatska oporba zna što je dogovornost i zna da želi preuzeti odgovornost za ovu državu i da želi da bude bolje. Hrvatska oporba će uskoro morati preuzeti odgovornost za spas Hrvatske", zaključila je čelnica GLAS-a.

Osim predstavnika partnera s kojima su potpisali Deklaraciju o dobrom društvu (HSS, HSU, Hrvatski laburisti i Naprijed Hrvatska) i drugih stranaka s kojima SDP surađuje, gosti Konvencije bili su i članovi vladajuće većine poput potpredsjednika Sabora Furija Radina i saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević.

Među brojnim gostima iz diplomatskog zbora, najveći pljesak oko tisuću delegata Konvencije dobili su veleposlanik Rusije Anvar Azimov i Kine Hu Zhaoming.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo