Bilo je krvavo /

Horor u Srinjinama: Vučjak nasrnuo na ženu i psa. Žena završila s teškim ozljedama a pas na operaciji: Oglasila se i policija

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako je vučjak inače u kavezu u dvorištu toga dana nije bio te izletio i napao ih.

26.7.2021.
14:00
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U Srinjinama je vučjak napao ženu i njenog psa samojeda. Vlasnica Vera je s teškim ozljedama noge, vrata i ramena primljena na hitnu pomoć, a njihov pas Messi je u Samoboru na operaciji gdje se nadaju da će mu spasiti život jer mu je smrskana čeljust, kosti noge, piše Dalmatinski portal.

Vera je krenula sa psom u šetnju i pričekati kćer. Iako je vučjak inače u kavezu u dvorištu toga dana nije bio te izletio i napao ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zgrabio je Messija pa napao mene. Zaustavio se promet, izašli su ljudi pomoć, ali nisu ga uspjeli odvojiti od nas. Onda je netko otišao do vlasnika", priča žena dodavši kako joj nije cilj da se ubije taj pas, nego da se spriječi način držanja opasnih pasmina.

Splitska policija za Dalmatinski portal kazala je da je utvrđeno kako je na području Srinjina dok je vlasnica šetala svog psa istog napao drugi pas koji je i nju ugrizao, te je zadobila lakše tjelesne ozljede. Nakon liječničke obrade puštena je na kućnu njegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije tvrde da je vlasnik psa 55-godišnji muškarac koji je prekršajno sankcioniran. Mora platiti 700 kuna kazne.

 Sankcioniran je zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog red i mira izdavanjem obveznog prekršajnog naloga. Također, o događaju je izviještena i  Veterinarska inspekcija kako bi bili u mogućnosti poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti - zaključuju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo