Holy: Čačić uopće nije trebao biti član Vlade

'Ja mislim da ako imamo određena pravila igre, onda se trebamo držati tih pravila', rekla je Holy, dodavši da ako postoje određeni moralni standardi, oni bi morali jednako vrijediti za sve.

21.6.2012.
13:22
VOYO logo

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy odgovarajući u Saboru na novinarsko pitanje šteti li Vladi prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić zbog sudskog procesa koji se protiv njega vodi u Mađarskoj u ovih šest mjeseci, rekla je da on niti nije trebao biti u Vladi.

"Iskreno, ja smatram da gospodin Čačić uopće nije trebao biti član Vlade", rekla je Holy dodavši da ako postoje određeni moralni standardi, oni bi morali jednako vrijediti za sve. Holy je, podsjetimo, dala ostavku nakon što je u medije iscurio njen e-mail u kojem predsjedniku uprave HŽ Holdinga sugerira da ostavi na poslu suprugu njihovog stranačkog kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzeti odgovornost i snositi posljedice

"Znači, preuzeti odgovornost i snositi posljedice toga što je ipak u prometnoj nesreći ubio dvije osobe", komentirala je Holy.

Na pitanje boji li se da su ti moralni standardi, odnosno ljestvica toliko visoko da se neki ipak provuku, Holy je rekla da je to pitanje za premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da ako imamo određena pravila igre, onda se trebamo držati tih pravila", zaključila je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike