PROMET OSIGURAVA POLICIJA /

Privremeno prekinut promet na A3 i A4 zbog hodočasnika: Kolona duga tri kilometra

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Hodočasnici se kreću do 10 sati autocestom A3 i A4

31.8.2024.
8:54
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Kosnica i Zagreb zapad u smjeru Lipovca kreće se kolona hodočasnika, privremeno je prekinut promet, kolona vozila duga je oko tri kilometra, izvijestili su iz Hrvatskog-auto kluba u subotu.

Hodočasnici se kreću do 10 sati autocestom A3 i A4, a zbog sigurnog prolaska hodočasnika, u zoni čvora Ivanja Reka i čvora Popovec te kroz zonu radova i privremenu regulaciju prometa, osiguravati prometna policija. U zoni privremene regulacije prometa na čvoru Popovec (A4), povremeno će se zaustaviti promet u oba smjera, na najviše 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećanje je gustoće prometa između čvora Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru Dubrovnika, a na A4 Goričan-Zagreb do 30. rujna zbog radova zatvoren je ulazni krak čvora Popovec u smjeru Zagreba. Obilazak: Varaždinskom, Bjelovarskom i Sesvetskom cestom na čvor Sesvete (Kraljevečki Novaki).

Image
UPS /

Automobil zalutao u raskopanu tramvajsku prugu! ZET-ovi putnici nastavili pješice

Image
UPS /

Automobil zalutao u raskopanu tramvajsku prugu! ZET-ovi putnici nastavili pješice

Na A7 Rupa-Rijeka-Križišće prometna nesreća je na 81. km između čvora Čavle i čvora Orehovica na kolniku u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometra na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1).

Radovi su na sanaciji kolnika na lokaciji bivšeg graničnog prijelaza Bregana, vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

POGLEDAJTE VIDEO: U Prelogu treću godinu za redom baloni na vrući zrak okupirali nebo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo