KREĆA OGRJEVNA SEZONA /

HEP-Toplinarstvo započinje s uključivanjem grijanja: Evo tko je prvi na redu

Image
Foto: Shutterstock

Iz HEP-a su pozvali manji dio krajnjih kupaca, koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima, da ih što prije završe

3.10.2024.
15:40
Shutterstock
VOYO logo

HEP-Toplinarstvo u četvrtak je započelo s uključivanjem grijanja za više od 130 tisuća krajnjih kupaca spojenih na toplinske sustave u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, a uključivanje će trajati oko tri dana. U novoj ogrjevnoj sezoni grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, izvijestili su iz HEP-a

Potom će grijanje biti uključeno stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HEP-a su pozvali manji dio krajnjih kupaca, koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima, da ih što prije završe. Predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada pozivaju da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2024./2025. završit će najkasnije 15. svibnja 2025., a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima, navodi se u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tko bi rekao da će nagradno natjecanje Porezne uprave završiti - kaznenim prijavama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo