HDZ-U I SDP-U (S IDS-OM) PO 59, MOSTU 19 MANDATA: Tko će pridobiti Božu Petrova?

Image
Foto: PIXSELL, Grgur Žučko
9.11.2015.
9:15
PIXSELL, Grgur Žučko
VOYO logo

Koalicija IDS PGS Lista za Rijeku osvojila je tri mandata i poručila da su za postizborno koaliranje s lijevom opcijom. HDSSB i Bandić Milan 365 osvojili su po dva mandata a te Živi zid i Uspješna Hrvatska po jedan mandat. Preostalih 8 mandata imaju zastupnici manjina.

Riječ je službenim nepotpunim rezultatima. Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin izrazio je nadu da bi DIP u ponedjeljak u 13 sati mogao objaviti izborne podatke sa svih biračkih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA ANKETA: /

Kome bi podršku trebao dati Most?

Image
VELIKA ANKETA: /

Kome bi podršku trebao dati Most?

Petrovu najviše preferencijalnih glasova

U Domoljubnoj koaliciji najviše preferencijalnih glasova dobio je Željko Reiner – 37,57 posto, na drugom je mjestu šef HDZ-a Tomislav Karamarko, a potom slijede Damir Krstičević i Miroslav Tuđman. Najviše preferencijalnih glasova u koaliciji Hrvatska raste dobio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović 54,39 posto, a slijede ga Ante Kotromanović, Ranko Ostojić i Boris Lalovac. Na Mostovim listama najviše preferencijalnih glasova dobio je Božo Petrov, a slijede ga Drago Prgomet i Stipe Petrina.

Petrov je u 10. izbornoj jedinici bio na posljednjem, 14. mjestu, ali je zato dobio 59,70 posto preferencijalnih glasova onih koji su za Most glasali u toj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-U (S IDS-OM) 59, HDZ-U 59, MOSTU 19 MANDATA: Bez Petrova nema Vlade, kome će se prikloniti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo