HDZ / šalje kćer Jacine prijateljice na HRT

Branka Pavlić, kandidatkinja za Programsko vijeće HRT-a iz HDZ-ove kvote, opasno je bliska premijerki Jadranki Kosor – kći je njene prijateljice Ane Lisak, s kojom ljetuje na Braču.

24.2.2011.
15:35
VOYO logo

"Molim? Koga?", pitao je kada smo ga zamolili da nam objasni zbog čega je baš Pavlić idealna za mjesto u Programskom vijeću. Kada smo pobliže objasnili da se radi o osobi koju je HDZ stavio na listu kandidata i ponovili pitanje, Josip Đakić odgovara:

"Ne mogu vam na pamet odgovoriti, morao bih vidjeti papire", kazao je HDZ-ovac. Kada smo mu kazali da se radi o kćeri bliske prijateljice Jadranke Kosor, kazao je: "Ne bih vam znao ništa reći" i spustio slušalicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Odbora za informatizaciju i medije Nenad Stazić nam kaže da je njegova zadaća samo utvrditi ispunjava li kandidat formalne uvjete.

"Ne znam tko je čiji prijatelj, niti me to zanima. Parlamentarna većina ima pravo na šest kandidata, a manjina na pet. Nismo htjeli osporavati njihove kandidate jer to ne bi vodilo ničemu, samo bi se produžilo privremeno stanje na HRT-u", kazao je Stazić zaključujući tek kako je SDP ponosan na svoje kandidate, koji su ondje jer su istaknuti u profesijama kojima se bave, a "ne zato što su nečiji prijatelj, sin ili kćer nekog našeg prijatelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102210452006 arti-201102170135006 arti-201101210119006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo