ISPOVIJEST OBJAVLJENA NA #SPASIME / HDZ-ovac kojeg je kći optužila za nasilje u obitelji povlači se s dužnosti: 'To je hrpa bešćutnih laži'

Kćer tvrdi da ju je otac u mladosti šamarao, udarao glavom u vrata, da ih je tukao kuhačom

19.3.2019.
11:10
VOYO logo

Kći HDZ-ovog zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Požege Igora Krizmanića na Facebook stranici #spasime teško je optužila svog oca za višegodišnje nasilje kojem je, kako tvrdi, bila izložena u mladosti zajedno s majkom. 

Njezina potresna ispovijest u kojoj tvrdi da ju je otac u mladosti šamarao, udarao glavom u vrata, da ih je tukao kuhačom brzo se proširila društvenim mrežama, a iz straha za nju i njezinu djecu jučer je zvala policiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča nije istinita"

"Sinoć smo zvali policiju. Nismo imali prijetnji, ali nas je bilo strah i još uvijek je. Rekli su nam da u slučaju bilo kakve realne prijetnje nazovemo", kazala je Petra Š. danas za Vijesti.hr.

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča koja se pojavila u javnosti o navodnim događajima iz moga privatnog života, nije istinita i to ću dokazati pravnim putem. Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu HDZ-a, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu te do okončanja pravnog postupka zamrzavam svoje članstvo i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti pa tako i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Požege", stoji u priopćenju koje je danas poslao Igor Krizmanić.

"Sjećam se i dana, još iz osnovne škole, kada sam htjela otići na sladoled, pa umjesto 5 kn sam dobila glavom od vrata, ali to je u redu, tako očevi vole svoju djecu, zar ne? Sjećam se da više ne mogu podnijet juhu, jer smo sjedili za stolom dok je nismo pojeli, makar pao i mrak. Sjećam se vike i galame, sjećam se kako je mami gurao papir u usta, sjećam se divljačkog pogleda dok su mu bile ruku oko njezinog vrata. Sjećam se i moje krvi, ostavio je na kuhači. Sjećam se i rastave. Sjećam se suza, samoozljeđivanja i upornog pitanja: ZAŠTO MENE TATA NE VOLI", napisala je u potresnoj ispovijesti Petra Š. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo