HDZ-OV KANDIDAT ZA ZAGREB O NATPISU ZA BALAŠEVIĆA: 'Ne znam ćirilicu, u Hrvatskoj treba koristiti službeno pismo'

Image

Sada žestoko kritizira i gradonačelnika Bandića, za kojeg smatra da je prošlost i da neće ni ući u drugi krug

21.2.2021.
13:50
VOYO logo

HDZ-ov kandait za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović i intervjuu za N1, progovorio je o svojoj i o ulozi HDZ-a u trenutnom upravljanju gradom, ali pritom nije želio odgovoriti na ono najvažnije - predstavlja li u Gradskoj skupštini zagreba oporbu ili dio vlasti.

“Mi smo oni koji podupiru projekte na dobrobit građana, napravili smo brojne stvari kako bismo pomogli građanima”, rekao je zastupnik HDZ-a koji uz Bandićeve zastupnike čini većinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-OV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA U KOD STANKOVIĆA OTKRIO PRVE PLANOVE: ‘Kad ja pobijedim Bandića…”

Okrznuo Tomaševića

Slično argumentira i podršku Bandićevim prijedlozima, poput toga da se broj gradskih ureda podigne s 25 na 27. Kaže kako je tada mislio da je to dobra ideja, a sada više ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„ Sada se pokazalo da to ne valja i ja ću to promijeniti”, kaže HDZ-ov kandidat koji tvrdi da Tomašević ne zna upravljati financijama: „Tomašević je aktivist, osobno ga poštujem. Jedno je razviti transparent, a drugo je upravljati odgovorno financijama grada Zagreba. Sa sam organiziram prosvjed, nikada ga ne bih organizirao bez da zamolim Tomaševića da mi u tome pomogne. Bandić je prošlost ovoga grada, a od trenutka kada sam se kandidirao Tomašević ne spava mirno”, smatra Filipović.

Sada žestoko kritizira i gradonačelnika Bandića, za kojeg smatra da je prošlost i da neće ni ući u drugi krug, ali na pitanje je li mu neugodno zato što sada surauje odgovara protupitanjem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam ćirilicu'

„Zašto bi mi bilo neugodno? Ne može se mene vezivati uz takve stvari, pa ni HDZ u gradu Zagrebu se ne može vezivati uz takve stvari. Mi kao gradski zastupnici možemo izaći za skupštinsku govornicu, govoriti, tražiti da se stvari promijene. Cijeli četverogodišnji mandat zalagao sam se za odgovorno upravljanje financijama”, tvrdi.

Balaševića, kaže, nikada nije slušao. Jedina pjesma koju zna je “Nikad kao Bane”. Kako komentira natpis ‘bećarac’ u Ilici? “Nisam vidio transparent. Međutim, u Hrvatskoj treba koristiti službeno pismo. Osobno ne znam ćirilicu, natpis u Ilici ne bih mogao ni pročtiati”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo