HDZ ISKORISTIO PRILIKU: /

'Jučer su prozivali našeg ministra za plagiranjem, a oni su cijeli mandat plagirali putne naloge'

Image
10.2.2017.
13:11
VOYO logo

"Iz zahtjeva DORH-a govori se o 540.522 kune i 1.360 eura, a još se rade izvidi. Gospodin Saucha se sumnjiči da je to učinio kao predstojnik Ureda predsjednika Vlade, što je još gora stvar, a to upućuje i na još jednu stvar - je li i sam predsjednik Vlade znao za takvu rabotu ili nije znao. To bi trebalo utvrditi u istražnim radnjama", poručio je HDZ-ov zastupnik Damir Felak.

Njegov stranački kolega Petar Škorić je, vezano za službeno izvješće Vlade koje je dostavljeno DORH-u, podsjetio kako na kraju izvješća stoji da su "nakon putovanja savjetnici izvještavali Ured predsjednika Vlade o obavljenim putovanjima u svrhu informiranja i savjetovanja predsjednika Vlade".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle, predsjednik Vlade je za sve ovo znao, a je li mu nešto napravljeno iza leđa o tome ne mogu govoriti. Istraga će utvrditi konačni iznos", rekao je Škorić.

Podsjetio je i na sinoćnju saborsku raspravu o povjerenju ministru znanosti i obrazovanja Pavi Barišiću i oporbene optužbe na njegov račun zbog sumnji u plagiranje, istaknuvši kako nije bilo ugodno slušati takva "nabacivanja blatom". "Jučer se licemjerno upozoravalo i prozivalo našeg ministra da je plagijator, a oni su cijeli mandat plagirali putne naloge. Sramota je s kojom slakoćom moraliziraju i nabacuju se blatom", poručio je Škorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo