GUŽVE I ZASTOJI /

Kilometarska kolona na Krčkom mostu. Gužve na autocestama i Zagrebačkoj obilaznici

Image
Foto: Screenshot/HAK

Prometna nesreća dogodila se na Zagrebačkoj obilaznici (A3) na 30.+800 kilometru između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane

15.7.2024.
8:32
Screenshot/HAK
VOYO logo

Pojačan je promet na gradskim cestama, obilaznicama i pojedinim dionicama autocesta, a povremeni zastoji mogući su na cestama gdje su u tijeku radovi te na autocestama u zonama naplata, odmorišta i čvorova, javlja HAK.

NAJNOVIJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.21 - Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Zadar istok, mjestimice u oba smjera.

Između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora povremeno se vozi usporeno u kolonama u pokretu s kraćim zastojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona na naplati Lučko u smjeru Zagreba duga je oko 1 kilometar.

Image
Foto: Screenshot/HAK

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog povećanog priljeva vozila, kolona na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba duga je oko 1,5 kilometar i proteže se u Sloveniju.

Gužav i na Zagrebačkoj obilaznici (A3).

Povećana je gustoća prometa između čvorova Zagreb istok i Lučko u smjeru Bregane, vozi se usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od čvora Buzin pred naplatnom postajom Lučko u smjeru mora, kolona je duga oko 2 kilomjetra.

Na A4 (Goričan-Zagreb) povećana je gustoća prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok, vozi se usporeno u koloni spojenoj s kolonom na zagrebačkoj obilaznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Istarskom ipsilonu zbog pojačanog prometa i povremenog zastoja u Sloveniji kolona je duga oko 2 kilometra.

Zbog miniranja od 12.15 do 12.30 sati zaustavljen je promet na dionici između čvorova Veprinac i Matulji.

Usporeno se vozi na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, osobito kod Splita i Dubrovnika.

Na Krčkom mostu (DC102) kolona u smjeru kopna duga je oko 4 kilometra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RANIJE:

10.48 - Na A1 kod naplate Demerje u smjeru Zagreba prometna nesreća. Povećana gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Zadar istok u smjeru Dubrovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povećanog priljeva vozila na A2 Zagreb-Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 kilometar i proteže se u Sloveniju.

Na Zagrebačkoj obilaznici na 42.+950 kilometru prometna nesreća između čvorova Otok Sviborski i Zagreb istok u smjeru Bregane. vozi se usporeno u koloni po dva prometna traka.

Povećana je gustoća prometa između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca te između čvorova Otok Svibovski i Lučko u smjeru Bregane, gdje se vozi usporeno u koloni zbog prometnih nesreća i pojačanog prometa.

Povećana je gustoća prometa na A4 Goričan-Zagreb između čvorova Sveta Helena i Zagreb istok. Vozi se usporeno u koloni spojenoj s kolonom na zagrebačkoj obilaznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prometna nesreća između čvorova Čavle i Orehovica u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Na A7 Rupa-Križišće prometna nesreća između tunela Škurinje II i čvora Rujevica u smjeru Rupe. vozi se uz ograničenje brzine 50 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporeno se vozi i na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim odredištima, osobito kod Splita i Dubrovnika.

Image
IZBIO POŽAR /

Velika buktinja u Splitu: Totalna šteta na nekoliko automobila, pogledajte video

Image
IZBIO POŽAR /

Velika buktinja u Splitu: Totalna šteta na nekoliko automobila, pogledajte video

8.00 - Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Zadar istok u smjeru Dubrovnika.

Između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika vozi se usporeno u kolonama u pokretu uz kraće zastoje.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog povećanog priljeva vozila stvorila se kolona na NP Trakošćan u smjeru Zagreba duga oko 1,5 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povećanog priljeva vozila na čvoru Zagreb zapad kolona u smjeru Zagreba duga je oko 7 km.

Prometna nesreća dogodila se na Zagrebačkoj obilaznici (A3) na 30.+800 kilometru između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane. Vozi se jednim trakom u koloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povećana je i gustoća prometa između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca te između čvorova Zagreb istok i Lučko u smjeru Bregane, gdje se vozi usporeno uz povremene zastoje.

Na cesti A4 Goričan-Zagreb povećana je gustoća prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok te čvora Komin i naplatne postaje Sveta Helena u smjeru Zagreba. Vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) vozi se usporeno na prilazima turističkim središtima, osobito kod Splita i Dubrovnika.

POGLEDAJTE VIDEO: Povećana cijena cestaqrina za 10 posto. Direktor naplate: 'Sve u Hrvatskoj ide nabolje. Iskoristili smo priliku'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo