BRUTALNA SAČEKUŠA U ČAZMI /

Maloljetnici s fantomkama namamili mladića na spoj pa ga brutalno premlatili. Procurila snimka

Image
Foto: Super Portal

Napad je bio iznimno brutalan, nekoliko mladića ga je istovremeno tuklo rukama i nogama

7.9.2024.
16:29
Super Portal
VOYO logo

Nekolicina maloljetnika u Čazmi s fantomkama na glavi brutalno su napali i pretukli mladića te ga opljačkali, javlja Superportal. Cijeli se incident dogodio na Gradini u Čazmi te je snimljen, a na snimci se osim mladića vidi i jedna djevojčica.

Policija se nije oglasila o detaljima napada s obzirom na to da se radi o maloljetnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Super Portal

S obzirom da je ovaj incident duboko zabrinjavajući i izazvao je brojne reakcije u Čazmi, Superportal je odlučio izaći s neslužbenim informacijama.

Prema neslužbenim informacijama koje ima Superportal, napadnuti mladić je 19-godišnjak iz Karlovca koji je u Čazmu namamljen putem lažnog profila djevojke iza koje je stajala grupa maloljetnika. Nakon nekoliko dana dopisivanja, dogovorili su sastanak na Gradini kamo je mladić stigao u popodnevnim satima kako bi upoznao djevojku. Umjesto toga, dočekala ga je grupa nasilnika koja ga je odmah napala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad je bio iznimno brutalan, nekoliko mladića ga je istovremeno tuklo rukama i nogama, a na glavama su imali fantomke. Na kraju su ga prisilili da im preda novac. Mladić je unatoč zlostavljanju uspio pobjeći i potražiti pomoć. Prolaznica ga je odvela na Hitnu u Čazmi gdje mu je pružena pomoć.

Image
Foto: Super Portal

Napadači su pobjegli i razbježali se po Čazmi, ali prema neslužbenim informacijama ubrzo su privedeni. Ovo navodno nije prvi ovakav incident, grupa maloljetnika ranije je napala 25-godišnjaka na Autobusnom kolodvoru, iako ne mogu potvrditi da se radi o istim maloljetnicima stanovnici Čazme su veoma uznemireni.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvu cigaretu maloljetnici pale sve ranije, već s 11 godina: Što još brine stručnjake?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo