INCIDENT U SABORU / Grmoja komentirao snimku iz Sabora koja je procurila u javnost, a otkrio je i tko bi mogao biti kandidat za premijera

Još je jasniji bio o mogućnosti da podrže lijevu vladu

2.4.2023.
11:20
VOYO logo

Nikola Grmoja u razgovoru za RTL objasnio je  zašto nije htio da se snimka iz sabornice objavi, a smatra da je sjednica odbora za ustav mala politička pobjeda.

"Napravio bih isto jer je očito to što sam napravio tada jednom ljudskom reakcijom, ljutnjom zbog kršenja poslovnika, samovolje i divljaštva rezultiralo time da u ponedjeljak imamo sjednicu Odbora za Ustav kada će se konačno razriješiti to mogu li predsjedavajući zbrajati povrede Poslovnika po svim točkama", istaknuo je, prenosi Danas.hr te dodaje da ne misli da će odluka ići u njegovu korist, ali je "samo želio da prestane taj pravni vakuum u kojem jedan predsjednik Sabora ne zbraja povrede, njegov potpredsjednik zbraja i onda vi nikad ne znate što će vam se dogoditi!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U JEDNOM SU SE ZEZNULI /

Grmoja: 'HDZ je opsjednut kontrolom, da se ne čuje o Plenkovićem marifetlucima, zato su ovo i napravili'

Image
U JEDNOM SU SE ZEZNULI /

Grmoja: 'HDZ je opsjednut kontrolom, da se ne čuje o Plenkovićem marifetlucima, zato su ovo i napravili'

DP nas blati, njihova je ponuda figa u džepu

Odbija prozivke da je htio inscenirati situaciju jer bi onda, kaže, sve i snimao ili pustio da ga iznose sa sjednice. Objasnio je i zašto nije želio da snimka završi u medijima. "Zato što građani ne mogu vidjeti sve što se događalo. Mogu vidjeti samo taj trenutak. A ne sve ono kada su isključili saborske kamere i kada sam govorio zašto to činim. Nije mi bio cilj eksces, ekshibicionizam.", kaže.

Odgovorio je i na navodne ponude Domovinskog pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DP nas istovremeno blati preko svih medija koji su pod kontrolom njihovog šefa Marija Radića, a kao figu nude nekakvu suradnju. To je čista figa u džepu. Imat ćemo svog kandidata za premijera i vidjet ćemo tko će sve biti spreman podržati tog kandidata. Marija Selak Raspudić je jedna od opcija"

Još jasnije je odgovorio na pitanje hoće li podržati lijevu vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakve šanse da podržimo lijevu Vladu, ali ima šanse da našeg premijera podrže i druge političke opcije", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo