užas! / Gradonačelniku Makarske na plakatu stavili rupu od metka na čelo i uputili jezivu prijetnju, sve istražuje policija

Image
Foto: Facebook

Jure Brkan nada se da će video nadzor otkriti tko stoji iza ovog čina

1.5.2021.
14:05
Facebook
VOYO logo

Gradonačelniku Makarske Juri Brkanu (HDZ) netko je na predizbornom plakatu nacrtao rupu na čelu i ostavo prijeteću poruku zbog čeka se u sve uključila i policija. 

"Pošto mi moji protukandidati i njihovi jataci prijete i podsjećaju me da sam smrtan s rupom od metka na čelu, ja im poručujem da ih se ne bojim", objavio je Brkan na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim rupe na čelu, ostavili su i poruku "Memento mori" - u prijevodu, "sjeti se da ćeš umrijeti".

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi sugrađani, noćas mi je netko ostavio "poruku" na mom predizbornom plakatu znakovitog sadržaja i s nacrtanom rupom od metka na čelu.

Demokratsko pravo svih ljudi je na izborima reći svoje mišljenje i odabrati političku opciju. Međutim, prijetnje smrću, meni kao gradonačelniku, Makaraninu i ocu troje djece nikada neće biti prihvatljive.

Znam da sam radeći ovaj posao 4 godine zaustavio interesne skupine da pozadinski uništavaju grad, ali ovakve prijetnje smrću prelaze civiliziranog i zakonitog ponašanja. I ovo nije prvi slučaj.

Pošto mi moji protukandidati i njihovi jataci prijete i podsjećaju me da sam smrtan s rupom od metka na čelu, ja im poručujem da ih se ne bojim i da ću u idućem mandatu i nadalje raditi za dobrobit svih građana Makarske, a protiv interesa pojedinih partijskih, građevinskih i kriminalnih organizacija.

Ovu i sve ostale prijetnje, prijavio sam policiji te očekujem brzo pronalaženje ovih "hrabrih" počinitelja s obzirom na postavljeni video nadzor.

Još jedanput pozivam sve protukandidate i njihove "sponzore" da se zadrže u okviru pristojnog političkog nadmetanja, da ne prijete smrću meni i obitelji, a građane pozivam da promisle kome daju svoj glas jer ovakva praksa prijetnji ne smije postati normalna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo