Gradonačelnik Imotskog žestoko napao Josipovića

Nakon što je šef države uputio kritiku Imotskom zbog nespremnosti na nevrijeme, tamošnji gradonačelnik žestoko mu je uzvratio udarac.

8.2.2012.
17:46
VOYO logo

Nakon što je predsjednik Ivo Josipović u programu Radio Imotskog kazao da je s obzirom na nevrijeme koje je zadesilo taj kraj sustav u Imotskom na svim razinama zakazao, prozvanim se osjetio tamošnji gradonačelnik Ante Đuzel pa je šefu države uzvratio udarac.

"Ono što me zabrinjava je javni Josipovićev poziv da se nismo dobro organizirali. Poručujem mu da se on i Vlada nisu dobro organizirali. Ostavili su Imotski na milost i nemilost, da se sami snalazimo sa svojim strojevima i ljudima", oštar je bio Đuzel ističući kako bi netko iz Vlade trebao posjetiti taj grad, te da država također treba brinuti o svojim građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Packe' i vojsci

"Barem je potpredsjednik Vlade trebao doći u Imotski i vidjeti koje probleme imamo", kazao je za Radio Imotski. Đuzel je prokomentirao i dolazak vojske u pomoć.

"Žalosno je s čime su oni došli u Imotski, s pet-šest lopata kojima ne mogu očistiti niti dva metra snijega ispred sebe", ciničan je bio gradonačelnik Imotskog. Pritom je dodao kako vojsku nisu zvali da bi ih gledali, već su od njih tražili teške strojeve. Nije zadovoljan ni s pomoći koju mu je poslao prvi čovjek Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U biti nam je poslao neki mali stroj. To je jednostavno nedostatna količina strojeva koji trebaju Imotskom da ovo sve prebrodi ovih dana", zaključio je Đuzel.

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo