GRADONAČELNICA VODICA KUPUJE AUTOMOBILE OD 320.000 KUNA: / 'Nije to nikakav luksuz, na starom autu se stalno otvara prtljažnik pri vožnji u rikverc'

Image

Grad Vodica ove je godine osigurao 320 tisuća kuna za kupnju dvaju novih osobnih automobila za potrebe gradonačelnice, njezina zamjenika, čelnike gradskih ustanova i komunalno redarstvo.

4.11.2017.
0:09
VOYO logo

Novac je osiguran drugim rebalansom ovogodišnjeg proračuna Grada Vodica, a gradonačelnica tog grada tvrdi kako se ne radi o nikakvom razmetanju novcima i luksuzu, već prijekoj potrebi, piše Šibenski.hr.

"Nabava novih automobila nije nikakav luksuz, nego nasušna potreba. Naime, u ovih pet mjeseci otkako sam na čelu grada Vodica, ni jednom nisam sjela za volan škode superb koja je namijenjena gradonačelnici. Zbog nepopravljivog kvara na elektroničkom sustavu, na tom automobilu stalno se otvara prtljažnik pri vožnji u rikverc i zbog toga nije siguran u prometu. Sve sam ovo vrijeme za radnog vremena i za potrebe moje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

koristila svoj privatni osobni automobil, a gorivo sam ulijevala o svojem trošku ne tražeći lipe nadoknade – kazala je gradonačelnica Vodica dr. Nelka Tomić".

Grad Vodice je dosad u svojem voznom parku imao škodu superb iz 2007. godine, koja je u proteklih deset godina prošla 380 tisuća kilometara te škodu fabiju, također staru deset godina, s prijeđenih 189 tisuća kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz 320 tisuća kuna proračunskog novca, dio novca za kupnju novih vozila namaknut će se i prodajom stare škode superb. Kupnja će se obaviti javnom nabavom, odnosno bit će raspisan javni natječaj i izabrat će se najpovoljnija ponuda, a prednost će imati ponude domicilne podružnice autokuća.

Novi automobili namijenjeni su za potrebe gradonačelnice, njezina zamjenika, čelnike gradskih ustanova i komunalno redarstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo