NOVOUREĐENI PJEŠAČKI SAVSKI MOST /

Građani nezadovoljni: 'Ogradu samo prefarbao, a sva je pohabana'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je u subotu gradonačenik Milan Bandić obišao novouređeni pješački Savski most i okretište autobusa, oglasili su se građani koji čini se nisu zadovoljni odrađenim poslom.

18.4.2017.
22:04
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima obišao je ove subote novouređeni pješački Savski most i okretište autobusa te radove na javnoj rasvjeti sjeverne strane savskog nasipa, piše Zg-magazin.

»Na sjevernoj strani nasipa, od Jadranskog do Mosta mladosti, napravit ćemo novu javnu rasvjetu s 172 rasvjetna stupa kako bi se sugrađani i po noći mogli rekreirati«, izjavio je tom prigodom gradonačelnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanacija pješačkog mosta obuhvatila je stavljanje novog sloja asfalta na samu kolnu površinu, postavljanje, s lijeve i desne strane pješačkog nogostupa, klupa za odmor i posuda s cvijećem, dok je po sredini mosta biciklistička staza, a s lijeve i desne strane pješački hodnik, piše Zg-magazin.

Tom je prigodom asfaltirana cijela površina okretišta tramvaja, zatim je postavljena nova vertikalna i horizontalna signalizacija i nova zaštitna odbojna ograda, a također tom su prigodom sanirane i stepenice. Također su uređena i dva autobusna stajališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da nisu svi zadovoljni odrađenim poslom. Tako Zagrepčani, članovi Facebook grupe »I to je Zagreb« pišu kako su radovi "katastrofalno izvedeni".

"Neki dan sam prolazio. Katastrofa, prek trulog lima stavili fleku novog tak kad truli otpadne ode i novi za njim", jedan je od komentara člana. 

"....A sa strane rupe jedva pokrivene nekakvim limom, ogradu samo prefarbao (a sva je jadna, savijena, pohabana, stara)", također je jedan od komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo