brzo, jeftino, jednostavno / Grad Kutina unaprijedio komunikaciju s građanima: odsad sve rješavaju putem mobilne aplikacije

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Projekt novog načina komuniciranja je izveden relativno brzo, u dva mjeseca, a njegova je cijena bila 20.000 kuna, što ide u prilog tvrdnji kako ICT rješenja štede i vrijeme i novac

9.3.2017.
16:46
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Grad Kutina započeo je digitalizaciju svog poslovanja, upravljanja i komunikacije s građanima, piše Poslovni.hr. 

Naime, Gradska uprava počela je koristiti mobilnu aplikaciju tvrtke Aduro Idea, koja djeluja u sklopu branda Setcor, i koja pruža virtualno mjesto za svakodnevnu komunikaciju građana s Gradskom upravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aplikacija je napravljena na način da je iskorištena cijela postojeća kutinska infrastruktura, tako da je cijela integracija odrađena sa postojećim sustavima. Uveden je novi način komunikacije s građanima koji uključuje vijesti, najave događanja, odluke i mogućnosti Gradske uprave, planove za budućnost grada te prijave komunalnih problema i pregled njihovog rezultata, odnosno rješenja. 

Projekt je izveden relativno brzo, u dva mjeseca, a njegova je cijena bila 20.000 kuna, što ide u prilog tvrdnji kako ICT rješenja štede i vrijeme i novac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je napravljeno na pametan način kako ne bi bilo potrebno mijenjati niti jedan postojeći sustav i način rada, već su oni prošireni novim funkcionalnostima i novim načinom komunikacije s građanima. Iznimno smo zadovoljni rezultatom, jer ćemo sada moći djelovati još brže pri rješavanju problema s kojima se ljudi u Kutini susreću. Sigurni smo da ćemo u budućnosti uvoditi još novih naprednih tehnoloških ideja, da bi svi bili zadovoljniji mogućnostima i uslugama. Posebno bih želio naglasiti kako je aplikacija posve besplatna i dostupna svima“, izjavio je gradonačelnik Kutine Andrija Rudić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo