jasno i glasno / Grabar Kitarović osudila prijetnje Pupovcu: 'Od policije tražim da utvrdi tko stoji iza incidenata i zašto'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Sanjin Strukic/PIXSELL

Ispisan je grafit 'Ubij Srbina', a u blizini je zalijepljen plakat na kojem je Pupovčeva fotografija i tekst u kojem ga se proziva za teror te naziva 'velikosrpskim luđakom'

10.9.2019.
22:29
Goran Stanzl/PIXSELL, Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović osudila je u utorak prijetnje čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu koje su osvanule u ponedjeljak na ulazu u Pupovčevo rodno selo Ceranje Donje, a od policije je zatražila da istraži i utvrdi tko stoji iza posljednjih incidenata.

"Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi tko i zašto stoji iza posljednjih incidenata", poručila je kratko Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak ujutro zadarska Policijska uprava dobila je dojavu da su na cesti na ulazu u selo Ceranje Donje uvredljivi grafiti. Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit ''Ubij Srbina'', a u blizini je zaljepljen plakat na kojem je Pupovčeva fotografija i tekst u kojem ga se proziva za teror te naziva ''velikosrpskim luđakom''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo